Start > Hästannonser > Annons

Underbar Tysk ridponny läromästare i dressyr och hoppning

Säljes av Dennis 20 okt '19 18:07   Redigera, ta bort annonsen
273 besökare
Hästras:
Importerad ponny
Kön:
Valack
Född:
2011
Mankhöjd:
D (141-148 cm)
Färg:
Fux
Bruksområden:
Dressyr, Fälttävlan, Hopp, Allround
Pris:
80 000:-
Chevalier är en snygg Tysk ridponny med mycket utstrålning och vackra utseende. En riktigt charmig ponny med massor av personlighet. Han är en maxad D-ponny (slutmätt) och bär upp ryttare mycket bra. En ponny med ett hjärta av guld. Han är väldigt ambitiös i arbete och en häst med ett stort hjärta och mycket vilja.

Tre bra gångarter och utbildad Msv A i dressyr. Hoppat en del som yngre 110 cm med ryttare, 140 cm löshoppning, älskar det och har mycket kapacitet att ta fram för den ryttare som vill skola om. Har precis börjat hoppa igen av proffsryttare och gör det exemplariskt.

Har varit iväg på mycket träningar och utflykter, gått ett par hubertusjakter. Väldigt enkel att ha med sig och är snäll i hantering. Finner sig snabbt i nya miljöer och är tränad regelbundet för tränare. Rolig att jobba med från marken då han är väldigt följsam och fäster sig vid sin ägare, en gosig kille. Rids ut både själv och i grupp. Trafik och hundvan. En bästa vän som går genom eld och vatten när man har fått hans förtroende. Passar en mindre vuxen eller en äldre ponnyryttare.

Chevalier är vaccinerad, fullförsäkrad och har tävlingslicens för 2019. Snäll i alla lägen så som klippa, lasta, sko duscha mm, är en klippa att ha med på nya ställen och tävlingar.

Röntgad (bilder finns att tillgå) och ultraljuda utan anmärkning.
80.000kr Inkl utrustning så som sadel, träns, beskydd och täcken.
Ej utlåning och ej foder , vuxna hör av sig och pris förhandlingsbart vid rätt hem.

Det är verkligen viktigt för oss vem han kommer till då han ligger oss.
Fler filmer kan skickas på förfrågan.
Annonsör:
Dennis
Telefon:
0450201815
Region:
Örebro län
Ort:
Örebro