Start > Hästannonser > Annons

Praktikplats för dig som älskar hästar!

Finnes av Eva-Mari Bengtsson 4 jul '19 18:25   Redigera, ta bort annonsen
137 besökare
Pris:
Pris ej angivet
På Andreagårdens Ridcenter har du som verkligen vill lära dig mycket om hästar möjlighet till praktikplats! Vill du, ung ambitiös tjej eller kille rida och jobba med hästar på heltid, alltså inte bara sommarjobb är du välkommen.
Praktikplatsen har fasta arbetstider och i jobbet ingår ridning av skolhästar och gamla hästar samt traditionell stalltjänstgöring.
Kommer du långväga ifrån finns bostad för dig och har du egen häst så går det utmärkt att ta med och stalla upp den här på Andreagården.
Andreagårdens Ridcenter är en modern ridanläggning som har ett komplett träningskoncept för ryttare och hästar/ponnyer i alla nivåer, från mindre vana till avancerade. Meriterade tränare erbjuder lektioner och kurser i både dressyr och hoppning. Hopptränare Ted Nätterqvist (A-tränare) är knuten till anläggningen.
Andreagårdens Ridcenter finns i Räng som ligger strax utanför Höllviken. Vår anläggning har ett stort nytt ridhus 87x20 m, en stor utebana ett och nybyggt stall med 50 boxplatser, spolspilta och uppvärmd sadelkammare mm. Alla hästarna på anläggningen får daglig utevistelse i någon av de alla stora fina rasthagarna som vi har i anslutning till anläggningen.
Vill du veta mer eller anmäla dig som sökande till praktikplatsen är du varmt välkommen att ringa Eva-Mari Bengtsson på tel 070-662 03 92 eller maila info@andreagarden.se.
Mer info om vår verksamhet kan du se på hemsidan, http://andreagarden.se/.
Annonsör:
Eva-Mari Bengtsson
Telefon:
070-6620392
Region:
Skåne län
Ort:
Räng, Höllviken