Start > Hästannonser > Annons

Vackert Tinkersto med blå ögon

Säljes av Anna 14 apr '19 12:13   Redigera, ta bort annonsen
785 besökare
Hästras:
Kallblod
Kön:
Sto
Född:
2013
Mankhöjd:
D (141-148 cm)
Färg:
Skäck
Bruksområden:
Dressyr, Hopp, Övrigt, Allround
Pris:
39 000:-
Irish Cob sto. Svartvit skäck. Född 2013, ~1,40-1,45 mkh.

Denna pärla är en oslipad diamant - helt fantastisk mentalt och ni kommer garanterat ha extremt kul tillsammans! Supertrevlig, social och mysig - skapar ett alldeles speciellt band med de som tar hand om henne.

Hon är under utbildning och relativt grön, men är oförstörd och perfekt för dig som vill utvecklas tillsammans med en underbar individ. Stor potential inom både dressyr och hoppning. Väldigt fina gångarter och fint schvung i steget. Känslig och lyhörd för ryttarens skänkel och hand. Arbetsvillig, lättlärd och väldigt fin framåtbjudning.

Hoppat enstaka hinder och tycker det är superkul, men har framförallt blivit riden i skog och mark samt på vägar. Trafiksäker och går fram överallt, kan ridas ut själv och i grupp. Kräver dock sin ryttare och är ingen nybörjarhäst, behöver någon som har tid och kunskap att ta henne till nästa nivå.

Van att hanteras av olika människor, genomsnäll i ALL hantering (sko, lasta, duscha, etc). Kan utan problem stå ensam i hage/box, fungerar väldigt bra i flock och går ihop med alla hästar.

Vaccinerad, avmaskad, regelbunden tandkontroll och har pass. Aldrig varit sjuk eller skadad.

Film: https://youtu.be/pE30KXnLDYk

Säljes billigt pga tidsbrist. Ej foder/utlånes. Tveka inte att höra av dig om du har frågor!
Annonsör:
Anna
Telefon:
Region:
Stockholm län
Ort:
Stockholm