Start > Hästannonser > Annons

Absolut charmiga svart hanoverian valack

Säljes av Nicolarre k.b 18 mar '19 12:49   Redigera, ta bort annonsen
526 besökare
Hästras:
Importerad häst
Kön:
Valack
Född:
2008
Mankhöjd:
Större häst (166-255 cm)
Färg:
Black
Bruksområden:
Distans, Dressyr, Fälttävlan, Galopp, Hopp, Sällskap, Western, Övrigt, Allround
Pris:
Pris ej angivet
Price är en Multi-begåvade irländska sporthästen. Valack född 2008 och han är 174 lång. Otroligt charmig kille som är okomplicerad i all hantering såsom sko, lasta, ha med på tävling & i stallet. Åker transport snällt själv eller med sällskap. Gör öppna, sluta, skänkelvikning, byten mm. Älskar att hoppa och tävla. Lämplig som fälttävlanshäst. Hoppad på terränghinder som bank, trappa, grav och går igenom vatten utan problem. Kan ha egen motor vid hoppning och vill ha en ryttare med mjuk/följsam hand.

Okomplicerad i all hantering. Välutbildad i dressyrarbetet, hopping och fin ridbarhet på hinder, Bibehåller en jämn galopp mellan hinder både vid träning och tävling. Jag tror han skulle passa bra till junior/youngrider-kille eller längre tjej. Price är förskott i dressyr och\ hoppning och har tävlat i både. Pris är för närvarande att hoppa 140m och Hans nivåer av dressyr är (Prix St Georges).

Price reser bra och är enkel att fara med på träning och tävling ensam. Rengöra röntgen strålar och klinisk undersökning. Priset är förhandlingsbart!


Annonsör:
Nicolarre k.b
Telefon:
07845236901
Region:
Norrbottens län
Ort:
Dortmund