Start > Hästannonser > Annons

Driven tjej söker stalljobb i Stockholm/ Uppsala

Sökes av Lou Tener 25 feb 18:38   Redigera, ta bort annonsen
60 besökare
Pris:
Pris ej angivet
Jag skulle beskriva mig själv som en driven tjej som är van vid att arbeta hårt och effektivt. Jag har tidigare erfarenheter med att arbeta på olika häststallar som inackordering, ridskola och trav. Jag kan hantera hästar av olika kön, åldrar och användningsområden. Dessutom är jag väldigt flitig och effektiv vid stallarbete som mocking, putsning av utrustning och linda hästben.

Jag är väldigt social av mig och funkar bra med både barn och vuxna. För mig är det viktigt med god stämning i stallet och kommunikation. Jag kan även hjälpa till med skadade hästar som sår behandling och bandage. Jag kan hjälpa till vid lastning, longering, tömkörning, löshoppning och som ledare/banbyggare på ridlektioner.

Utöver detta har jag haft egna hästar i snart 5 år. Min nuvarande ponny är en krävande individ som har format mig till den bestämda och uthålliga ryttaren som jag är. Koppling till buss eller tåg är underlättande.

OM detta låter intressant kan man höra av sig på lou.tener@hotmail.com eller izabell.tener@gmail.com . CV på tidigare arbetsplatser finns vid intresse.
Annonsör:
Lou Tener
Telefon:
Region:
Uppsala län
Ort:
Bålsta