Start > Hästannonser > Annons

Ponnyn för dom större klasserna

Säljes av Johanna 25 aug '18 17:51   Redigera, ta bort annonsen
340 besökare
Hästras:
Importerad ponny
Kön:
Sto
Född:
2004
Mankhöjd:
D (141-148 cm)
Färg:
Skimmel
Bruksområden:
Hopp
Pris:
110 000:-
Pippi är ett sto på 14 år och slutmätt till 148 här i Sverige. Världens snällaste i all hantering så som lastning , tömkörning, spolning, skoning mm. Väldigt speciell ponny som har en stor personlighet, skulle aldrig varken bitas eller sparkas. I ridningen är hon pigg och framåt. Älskar att hoppa och kan då bli lite het. Hoppar allt du styr på och försöker leta hinder själv. Kräver dock en rutinerad och lugn ryttare då hon är känslig.

Oerhört fräsch för att vara 14 år. Kom till Sverige när hon var 11, självt ägt henne i 2,5 år.

Har oerhört mycket kvar att ge, varit ute på lite tävlingar men pga bristande tävlingsintresse från min sida så har hon inte fått glänsa så som hon kan. Placeringar upp till Lb+, kapacitet för mycket mer. Stora fina gångarter, enorm hoppkapacitet. Som tidigare nämnt inte den enklaste ponnyn att rida, kräver en del från sin ryttare och anses därför inte passa till orutinerade. Skulle dock aldrig varken bocka eller stegra.

Enkel att rida ut på, både själv och i grupp. Gör snällt det man vill, oavsett om det innebär att rida i havet eller hoppa terränghinder. Går med andra hästar i hagen utan problem, kan också lämnas själv både i stall och hage.

Massvis med utrustning finns att köpa till. Tillgänglig för provridning efter måndag den 27/8. Pippi står mig oerhört nära, hemmet prioriteras alltid.

https://youtu.be/_xoR_OnTvok
Annonsör:
Johanna
Telefon:
0700442645
Region:
Skåne län
Ort:
Malmö