Start > Hästannonser > Annons

Uttrycksfullt PRE-hingstföl av mycket hög kvalitet

Säljes av Jessica Lundqvist 11 sep '17 11:03   Redigera, ta bort annonsen
763 besökare
Hästras:
Övriga raser
Kön:
Hingst
Född:
2017
Mankhöjd:
Större häst (166-255 cm)
Färg:
Skimmel
Bruksområden:
Avel, Allround
Pris:
69 000:-
Indigo är ett mycket vackert, uttrycksfullt och rejält föl. Han är ett mycket lyckat resultat av vårt mer än 15-åriga kvalitativa avelsarbete. Indigo är avlad med tanke på exteriör, gångarter, temperament och storlek.

Indigo´s härstamning (Cardenas-Escalera) borgar för en häst som kommer att bli en fantastisk ridhäst, med intelligens kombinerat med ett underbart temperament och hög ridbarhet.

Indigo är högrest och korrekt, med spektakulära rörelser och han kommer att bli skimmel. Gissningsvis kommer han att bli runt 170 cm hög som fullvuxen.

Båda Indigo´s föräldrar är flerfaldiga Multichampion på utställning och hans morfars far Ermitaño III är en legendarisk hingst, han är och var den enda PRE-hingst i världen som godkänts på Elit-nivå, den högsta.

Indigo´s mamma Viva VI är ett av Sveriges mest meriterade ston på utställning. Hon är den enda nordiskfödda P.R.E som deltagit på världsutställningen SICAB i Sevilla 2012. Vill du veta mer om Viva VI – besök vår hemsida www.prosuspre.com på Viva´s sida under fliken ”Avelsston”.

Indigo´s pappa Tanteo Mac är flerfaldig Hingstchampion både i Sverige och Norge. Läs mer om Tanteo Mac på: http://www.pepinopre.com/sida1.html

För den som söker en avelshingst av klass, lämpar sig Indigo mycket väl. Hans skönhet går ännu bara att ana, men han kommer med sina fina egenskaper att bli en god förvärvare av rasen.
Indigo är uppfödd under bästa tänkbara förhållanden och vi spår honom en fantastisk framtid som ridhäst och/eller avelshingst.

Indigo kan levereras vid 7 månaders ålder och säljs inskriven i stamboken, vaccinerad, avmaskad, verkad och välhanterad/lastad.

Läs mer på vår hemsida om att köpa föl av oss här:

http://prosuspre.com/mal-och-vision/

Säljes av oss, stuteri Prosus PRE, referenser avseende köp av föl går att få på begäran.

Känn dig varmt välkommen att kontakta oss för ett besök och träffa vackre Indigo – kanske just Din drömhäst!

Jessica o Bengt / Prosus PREAnnonsör:
Jessica Lundqvist
Telefon:
+46 739 25 16 30
Region:
Skåne län
Ort:
Båstad