Start > Hästannonser > Annons

Klapphingst född juli 2015

Säljes av Angelica Karlsson 24 jan '17 20:20   Redigera, ta bort annonsen
939 besökare
Hästras:
Svenskt halvblod
Kön:
Hingst
Född:
2015
Mankhöjd:
Mindre häst (149-165 cm)
Färg:
Brun
Bruksområden:
Allround
Pris:
20 000:-
Har en klapphingst jag funderar på att sälja. Han är född juli 2015 och efter ej godkänd pappa ( tjuvbetäckning ). Pappan var tyvärr också klapphingst visade det sig. Har varit in med Nisse ( som han kallas men heter Mr Surprise ) Till Mälaren hästklinik för kastrering men dom tog tyvärr bara den testikeln som låg i pungen och sen en bitestikel😞. Testosteron prov visar på halter för att det finns en testikel i buken. Så Nisse behöver ny operation som kommer kosta ca 7500:- på samma klinik ( pris är efter överenskommelse med opererande veterinär som är Dylan). Jag har inte råd med det då jag redan betalat 15.000:- för första op plus och allt runt omkring. Har barn och en häst till och begränsade tillgångar. Han är registrerad med icke godkänd pappa. Nisse är snäll och ej hingstig idagsläget. Han är ca 163 cm men har ingen aning hur stor han kan bli...Mamma hette Rubina och var efter Rubinrot och pappa hette Caro och var efter Careme. Nisse går på lösdrift. Han kan stå själv i stallet när jag rider min andra men ej lämnat han helt själv i hagen. Inte lasttränad men va ok att lasta då vi åkte till kliniken.
Pris idé runt 20000:- plus att du får betala eventuell kastrering som det står om ovan. Inte intresserad att sälja han "billigt" till första bästa...
Säljes inte enbart pga kastreringen utan han kommer bli för stor för mig som endast är 156 cm kort. Kan även tänka mig byte till mindre häst 140 cm-160 cm. Dock ej travare el korsning med travare... Sto el valack spelar ingen roll dock ej hingst! Får ej haft fång. Gör inget om den är triangelmärkt sålänge den är initialt o halt.
Annonsör:
Angelica Karlsson
Telefon:
0705820059
Region:
Stockholm län
Ort:
Väddö