Start > Hästannonser > Annons

Trevlig valack

Säljes av Ida Hanell 18 jan '17 15:33   Redigera, ta bort annonsen
879 besökare
Hästras:
Varmblodstravare
Kön:
Valack
Född:
2007
Mankhöjd:
Mindre häst (149-165 cm)
Färg:
Brun
Bruksområden:
Allround
Pris:
10 000:-
Nu har vi bestämt oss att i år vill Nicke lägga tävlingsskorna på hyllan och bli ridhäst istället. Han förtjänar det bästa nu efter en lång tävlingskarriär. Han är 10 år och jag skulle tippa på att han är någonstans 157-158 i mankhöjd. Helt grön i ridningen och blir därför det du gör honom till.

Lånas EJ ut på foder.

Nicke är absolut totalt helt okomplicerad vid hantering så som duscha,sko,klippa. Vid körning och ridning kan han vara lite pigg men skulle aldrig sticka eller göra någonting dumt. Lite svårt att stå still när man ska hoppa upp när man ska rida men det är en träningssak. Vid lastning så lägger jag över grimskaftet över halsen och skickar in honom bara.

När det kommer till utrustning så kan jag tyvärr inte skicka med någonting då det jag har behövs till mina andra två unghästar. Trafiksäker och stabil.

Han är super duktig lärare för unghästar och tillrättavisar dom milt men bestämt och det är en fin harmoni med honom som flockledare.

Nicke är vaccinerad och försäkrad i agria.

Priset är diskuterbart till rätt hem där han kommer få stanna och må bra. film kan skickas på hur han rör sig då det inte gick att ladda upp.
Annonsör:
Ida Hanell
Telefon:
0706705530
Region:
Gävleborgs län
Ort:
sandviken