Start > Hästannonser > Annons

4 årig AMHA sto

Säljes av Amanda Sandberg 14 jan '17 20:12   Redigera, ta bort annonsen
1033 besökare
Hästras:
Övriga raser
Kön:
Sto
Född:
2012
Mankhöjd:
Mini (0-86 cm)
Färg:
Svart
Bruksområden:
Allround
Pris:
15 000:-
Lilla ministyrstoet Raven på 76 cm i mankhöjd söker nytt hem! Raven är ett svart AMHA sto på snart 5 år, varför hon säljs så billigt är pågrund av ett underbett! Raven har fått ett föl förra året men lämpar sig inte som avelssto pga underbettet. Hon är en väldigt lättlärd men envis tjej som gärna "sitter i knät" på folk, hon är alltså riktigt social men människor och andra djur. Raven är även mycket pigg och alert! Utbildningen av Raven har dock inte kommit sådär jättelångt, hon är lite tömkörd och kan gått framför vagn en gång men skulle absolut inte kalla henne inkörd utan de är en process man får fortsätta med, men inte vart några problem under det lilla vi hunnit med! Raven är inte inriden, inte ens sutten på men skulle säkert kunna lämpa sig som ridponny för yngre barn bara man ger sig in i det! För övrigt är hon hur gullig som helst! Går just nu med en minishettis valack som hon är bästa kompis med och även med ett b-ponny sto! Hon är hög i rang, vilket kan va värt att veta.

Raven står i Ösmo som ligger i Nynäshamns kommun söder om stockholm, hon står på box men har gått på lösdrift förut så båda alternativen fungerar.

Endast seriösa intressernter hör av sig! Helst på telefon eller sms! Raven säljs endast till rätt person som är villig att ta reda på den fina ponnyn hon är. AMHA papper finns.Annonsör:
Amanda Sandberg
Telefon:
0732334545
Region:
Stockholm län
Ort:
nynäshamn