Start > Hästannonser > Annons

Lugn och trygg c-ponny säljes som barn-/förstaponny

Säljes av Linnea Gunneflo 5 nov '16 20:36   Redigera, ta bort annonsen
2719 besökare
Hästras:
Importerad ponny
Kön:
Valack
Född:
2001
Mankhöjd:
C (131-140 cm)
Färg:
Brun
Bruksområden:
Dressyr, Övrigt, Allround
Pris:
40 000:-
Putte är en C-ponny valack som är femton år. Han är en karpatisk ponny som är importerad ifrån Polen. Han är trygg och lugn och skulle passa väldigt bra som barn-/förstaponny eller till verksamhet. Vi har haft honom i ett och ett halvt år och innan dess gick han som ridskoleponny. Putte är van vid varierad träning såsom skogsturer, dressyrpass, longering osv. Han hoppar även lite låga höjder utan några problem. Han är lika trygg om man rider ut ensam som tillsammans med andra ekipage. Han är viktbärande och kan ridas utav alla och anpassar sig till ryttaren. Putte är van vid hundar och är väldigt trafiksäker. Han är den som får gå före och visa vägen för andra hästar. Putte stannar alltid när man ber om det och han har hjälpt mig att få ett bättre självförtroende vid främst uteritter. Han tycker det är superkul att vara ute i skog och mark oavsett väder.

Putte är vaccinerad, chippad, försäkrad, avmaskad och passet är omregisterat enligt de nya reglerna. Han i snäll i all hantering såsom att lasta, duscha och skos. Han har inga problem att vara själv i stallet. I nuläget är han halvskodd och det har funkat väldigt bra. Vi säljer honom eftersom vi ska gå över till storhäst.

Maila eller ring för ytterligare information.All utrustning ingår såsom, dressyrsadel, träns, betesreducerare och täcken för alla väder mm.
Annonsör:
Linnea Gunneflo
Telefon:
0723875760
Region:
Göteborgs län
Ort:
Kungälv